foto oficial qui som

Mou T és una empresa ubicada a Tarragona, de jove creació però que compta amb  una dilatada experiència del seu director de més de 14 anys organitzant, coordinant i dirigint casals per a col·legis i clubs i campus per a escoles i clubs esportius. Al capdavant de l’empresa hi ha Oskar Pujol entrenador de bàsquet i Director de lleure, amb més de 58 campus, casals i colònies com a coordinador i director realitzats.

Mou T ha organitzat casals, campus i colònies a Banyoles, La Seu d’Urgell, Camprodon, Ponts… a Tarragona portem 38 casals i campus entre Setmana Santa i Nadal a La Salle de Tarragona i al pavelló del Serrallo, les 5 primeres edicions del Tarragona Estiu Camp (TEC), caus i moltes altres activitats com torneigs, trobades  i events esportius.

Per aquesta temporada 2016 – 2017 Mou T està preparant molts projectes. Mou T  a coordinat i realitzat diferents actes ,úúentre els que estan la coordinació en la producció del Llibre “100 anys de tennis a Tarragona”, activitats de “team building”, “family days” per a diferents empreses, a més de l’elaboració dels casals i campus de Nadal, Setmana Santa i setembre tant a La Salle de Tarragona, festas d’aniversari, animació en comunions i bodes.

També, estem preparant la tercera edició del Salleure, un campus esportiu que aquest any farà la seva segona tercera edició a Tarragona, on l’any passat van participar 265 nens i nenes i va ser tot un èxit. 

Mou T disposa d’un equip de treball altament qualificat, per desenvolupar tasques en les tres vesants més importants en el lleure: implicació, formació i experiència.