Mou T te com objectiu oferir un producte de qualitat educativa i lúdica a l’entorn de les activitats extraescolars i del lleure. Mou T  vol ser un referent, treballant amb la màxima professionalitat per dotar a l’empresa d’un segell de garantia on el més important són els nens i nenes i les famílies que han confiat en nosaltres. L’ interès i motivació per a desenvolupar projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure ens ha mogut a oferir a escoles, associacions, ajuntaments i col·lectius socials i culturals un seguit d’activitats que van més enllà del servei en si mateix. El nostre objectiu es aconseguir que el lleure sigui un espai complementari per a seguir aprenent aspectes tan importants del comportament com una bona convivència, l’adquisició de valors i d’hàbits saludables, el respecte a la diversitat i a la diferència, una bona autoestima, la capacitat de treballar en equip i divertir-se en grup saludablement.

IMG_0093Mou T, a més, és una empresa de serveis, esport i lleure que ofereix la possibilitat de la prestació de personal i així facilitar a les entitats esportives, AMPAS ,  associacions i col·legis, puguin reduir els costos i facilitar la seva logística en  les contractacions del personal qualificat per les diferents activitats extraescolars, esportives i de lleure.

Mou T compta a més amb una borsa de treball, des de la que s’ofereix tot tipus de professionals relacionats amb els infants i joves: professors de repàs i/o reforç, babysitters, animadors per a festes d’aniversari…